Na vše doprava zdarma
Dny Maluna jsou tady!

U nás platí, že když triko, tak jedině z příjemného pohodlného materiálu. V naší nabídce naleznete kvalitní dámská trička od značky Meracus, která se vyznačují českou výrobou, výběrem barev a hlavně poctivou bambusovou viskózou. Bambus je jedinečný přírodní materiál, který vyniká termoregulačními schopnostmi – v létě chladí, v zimě hřeje. Dost m...

U nás platí, že když triko, tak jedině z příjemného pohodlného materiálu. V naší nabídce naleznete kvalitní dámská trička od značky Meracus, která se vyznačují českou výrobou, výběrem barev a hlavně poctivou bambusovou viskózou. Bambus je jedinečný přírodní materiál, který vyniká termoregulačními schopnostmi – v létě chladí, v zimě hřeje. Dost možná tak narazíte na dilema, zda tričko používat pro denní nošení, nebo na noc. Obojí je možné a raději doporučujeme koupit více než jedno, ať si rozhodování usnadníte ;)

Dámská a pánská potítková trička

V naší nabídce naleznete také tzv. neviditelná bezešvá trička od české značky Covert Underwear, a to jak dámská, tak pánská. Těmto tělovým tričkům se také říká potítková, protože se nosí jako spodní vrstva pod košili nebo halenku a zajišťují, aby v případě propocení nebyly mokré mapy na svrchní vrstvě oblečení. Tělová barva a bezešvé provedení zaručují jejich naprostou nenápadnost.

Zobrazit více

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Značka
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Savost
Více... Méně
Použití
Více... Méně
Střih
Více... Méně
Druh gumy
Více... Méně
Styl
Více... Méně
Dotyková vnitřní vrstva
Více... Méně
Místo výroby
Více... Méně
Cena
614 869
Filtr

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1–13 z 13 položek
1–13 z 13 položek